u-mzs-ugorschini-prokomentuvali-vnesennya-siyyarto-do-bazi-mirotvortsya

У МЗС Угорщини прокоментували внесення Сійярто до бази “Миротворця”

 • 12460 переглядiв

КИЇВ. 1 жовтня. УНН. Потрапляння міністра закордонних Угорщини Петера Сійярто до бази “Миротворця” свідчить про те, що “протиугорські напади в Україні” відбуваються за участі керівництва держави. Про це заявив прес-секретар МЗС Угорщини Тамаш Менцер, передає УНН з посиланням на сайт уряду Угорщини.

“Міністра закордонних справ та торгівлі Угорщини не можна залякати у суперечці з Україною щодо подвійного громадянства”, — заявив Т.Менцер.

Представник МЗС зазначив, що “в Україні протиугорські напади відбуваються із залученням адміністрації та державного апарату, про що свідчить той факт, що міністр закордонних справ Петер Сійярто був внесений до списку ворогів України екстремістського українського веб-сайту після критики президента Петра Порошенка”.

Він наголосив, що претензії, вказані на сайті “Миротворець”, про погрози військовим втручанням не відповідають дійсності. За його словами, влада України та зокрема Президент “грає на екстремістських настроях” для збільшення своїх голосів і підтримки.

Як повідомляв УНН, 29 вересня міністра закордонних справ Угорщини Петера Сійярто внесли до бази сайту "Миротворець".

Нагадаємо, П.Сійярто назвав відео з видачею угорських паспортів в українському Берегово операцією спецслужб.

У консульстві Угорщини в Берегові “з келихом шампанського” громадянам України видавали угорські паспорти.

Українські Національні Новини

Політика