u-nabu-ye-rozsliduvana-koruptsiyna-diyalnist-mayzhe-400-chinovnikiv-sitnik

У НАБУ є розслідувана корупційна діяльність майже 400 чиновників - Ситник

 • 8458 переглядiв

КИЇВ. 31 жовтня. УНН. Національне антикорупційне бюро на сьогодні має розслідувану корупційну діяльність майже 400 чиновників. Про це під час брифінгу розповів директор НАБУ Артем Ситник, передає кореспондент УНН.

"Зараз час можливостей, або час викликів. Інституції запущені. На сьогоднішній день є розслідувана корупційна діяльність майже 400 високопоставлених чиновників. Є інституція судова, яка відібрана за участі міжнародних експертів, яка має певну довіру. І ми маємо певне сподівання, що оця точка неповернення в антикорупційній реформі буде зараз пройдена. Коли почнуть виноситись вироки", - сказав Ситник.

Директор НАБУ додав, що спостерігається певна динаміка у розгляді справ в Антикорупційному суді.

"Звичайно, що ця установа на стадії становлення, і ще не можна сказати, що ця інституція працює на повну потужність. Але знову ж таки, зараз ми дивимось навіть по динаміці призначення справ – динаміка набагато швидша, чим було це по тій же справі Насірова, коли ми два роки читали обвинувальний акт. Два роки так його і не дочитали. Зараз це буде набагато швидше відбуватись в Антикорупційному суді", - додав Ситник.

Нагадаємо, Антикорупційний суд оголосив перший обвинувальний вирок.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП