u-napadnika-na-avto-posla-v-britaniyi-pidozryuyut-psikhichniy-rozlad

У нападника на авто посла в Британії підозрюють психічний розлад

 • 28771 переглядiв

КИЇВ. 14 квітня. УНН. Чоловіка, який протаранив автомобіль посла України у Великобританії, направили на діагностику психічного здоров'я. Про це повідомляє прес-служба Скотленд-Ярду, передає УНН.

Зазначається, що нападника заарештували відповідно до закону про психічне здоров'я. Також повідомляється, що його доставлять до лікарні для лікування.

Нагадаємо, в суботу, 13 квітня, близько 10 ранку офіційна машина посла України в Сполученому Королівстві була навмисно протаранена, коли вона стояла припаркована перед будівлею посольства України.

Поліція була негайно викликана, транспортний засіб підозрюваного було заблоковано. Однак, незважаючи на дії поліції, зловмисник знову вдарив автомобіль посла. У відповідь поліція була змушена відкрити вогонь по транспортному засобу злочинця. Винуватця затримали і відвезли в поліцейський відділок. Ніхто зі співробітників посольства не постраждав.

Як повідомляв УНН, чоловік, який протаранив автомобіль посла України у Великобританії, перед інцидентом провів кілька годин у машині біля українського посольства.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП