u-napryamku-berdyanska-ta-mariupolya-pribuvaye-vorozhe-pidkriplennya-andryuschenko

У напрямку Бердянська та Маріуполя прибуває вороже підкріплення - Андрющенко

 • 1048157 переглядiв

КИЇВ. 26 травня. УНН. У напрямку Бердянська та в Маріупольского району ворог перекидає мотопіхотну техніку, ППО та живу силу. Про це повідомив у Telegram радник мера Маріуполя Петро Андрющенко пише УНН.

Деталі

"У напрямку Бердянська та в Маріупольскій район на узбережжя прибуває підкриплення. Мотопіхотна техника, жива сила та системи ППО "Панцир". Нових мобілізованих завезено на узбережжя по лінії Урзуф-Ялта. У зв’зку з чим поновив роботу полігон з підготовки біля хутору Бабах-Тарама Маріупольського району", - пише радника мера Маріуполя

За його словами, накопичення живої сили та техники, зокрема танків, спостерігається на півночі Маріупольського району, ближче до Волновахи/Вугледару.

"Зворотнього руху на московію не зафіксовано", - зазначив радник мера.

"Наші повідомляють, що бачать три автівки з озброєними військовими російської федереції, що переховуються в гаражах біля 9-типоверхівок по вул. Курчатова Кальміуській район (околиця). За поведінкою - точно переховуються. Маріупольці хвилюються, що може початись стрелянина або дезертири почнуть брати людей в заручники. Обидва варіанти цілком можливі. Маріупольці. Не виходьте на вулицю та не відчиняйте двері. Тримайтесь подалі від вікон", - резюмував Петро Андрющенко.

Доповнення

Як раніше повідомляв радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, наразі в місті перебуває приблизно 40 тисяч цивільних окупантів. Їх завозять цілими родинами і селять їх у квартирах маріупольців, які виїхали. У місті процвітає безробіття, шахрайство, антисанітарія. Є проблеми і з медичним забезпеченням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вивозять культурні цінності та затоплюють поля: що відбувається в окупованих містах перед українським контрнаступом

Українські Національні Новини

Війна