u-nato-zayavili-pro-virishalniy-etap-viyni-v-ukrayini

У НАТО заявили про "вирішальний" етап війни в Україні

 • 408905 переглядiв

КИЇВ. 5 квітня. УНН. Найближчими тижнями НАТО очікує подальшого наступу росії на сході та півдні України, це вирішальний етап війни. Про це заявив на брифінгу у вівторок Генеральний секретар Альянсу Єнс Столтенберг, передає кореспондент УНН.

Деталі

За словами Генсека, українські збройні сили чинять запеклий опір, відвойовуючи територію у російських окупантів і змушуючи росію змінювати свої військові плани.

Але Москва не відмовляється від своїх амбіцій в Україні, вважає він.

За словами Столтенберга, зараз НАТО спостерігає значний відхід військ від Києва для перегрупування, переозброєння та поповнення запасів. Передбачається, що вони переключають увагу на Схід.

Цитата

«Найближчими тижнями ми очікуємо подальшого наступу росії на сході та півдні України, щоб спробувати захопити весь Донбас і створити сухопутний міст до окупованого Криму. Тож це вирішальний етап війни. І оскільки Україна має цей новий наступ, міністри закордонних справ країн НАТО обговорять, що ще ми робитимемо», - заявив він.

Раніше

Як писав УНН, в Офісі Президента раніше заявили, щоб не допустити повторення жахливої ​​картини, що відкрилася днями в Бучі, Європа має надати Україні важке озброєння.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У НАТО заявили про "вирішальний" етап війни в Україні

     • 408905 переглядiв

    Глава казахстанського МЗС: Казахстан не визнає "ДНР" та "ЛНР"

     • 151323 переглядiв

    Чернігівців закликали поки не повертатись у місто

     • 134075 переглядiв