u-natsgvardiyi-rozpovili-yak-testuyut-viyskovikh-na-covid-19

У Нацгвардії розповіли, як тестують військових на COVID-19

 • 18443 переглядiв

КИЇВ. 23 червня. УНН. Особовий склад Національної гвардії України проходить ІФА-тестування. Про це у відповідь на запит УНН повідомили у ГУ Нацгвардії України.

Там уточнили, що штатами військових частин та закладів охорони здоров'я Національної гвардії України не передбачено сил та засобів для проведення ІФА-тестування. Разом з тим, відповідно до розпорядження Головного управління НГУ начальниками медичних служб військових частин Національної гвардії України ведеться робота з проведення ІФА-тестування особового складу в закладах охорони здоров'я МОЗ та МВС в місцях дислокації підрозділів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Туреччина почала закуповувати українські ІФА-тести для діагностики COVID-19

Узагальнення результатів тестування проводитиметься в кінці кожного місяця. "Про кількість протестованих осіб протягом поточного місяця та результати тестування буде повідомлено після узагальнення результатів", - пообіцяли у Нацгвардії.

Як писав УНН, Кабмін спростив доступ регіонів до ІФА-тестування, а у столиці ІФА-скринінгом на COVID-19 мають охопити співробітників громадських закладів. З таким закликом київська влада звернулася до власників і керівників ТРЦ, кафе, ресторанів, тощо. 

Українські Національні Новини

Суспільство