u-natsionalniy-opereti-vidbudetsya-kontsert-vechir-myuziklu

У Національній опереті відбудеться концерт "Вечір мюзиклу"

 • 18810 переглядiв

КИЇВ. 26 жовтня. УНН. У Національній опереті 27 та 28 жовтня відбудеться концерт "Вечір Мюзиклу", передає УНН з посиланням на прес-службу театру.

"Цієї осені тільки два унікальних концерти, у яких звучать мелодії із сучасних і класичних мюзиклів, у яких балет представляє складні хореографічні номери з постановок прекрасного музичного жанру, у яких симфонічний оркестр театру виконує інструментальні композиції з найвідоміших світових мюзиклів, дивуватимуть і тішитимуть слухачів. На сцені Національної оперети будуть представлені фрагменти одразу кількох десятків найвідоміших творів, що завоювали серця мільйонів! Це театралізовані номери з мюзиклів Е.Л.Веббера, Ф.Вайлдхорна, Дж.Бока, Дж.Кандера, Л.Бернстайна, Р.Коччанте, К.-М.Шенберга, Дж.Хермана, Р.Роджерса, Дж.Стайна, К.Потера і Ф.Лоу", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, щороку "Вечір мюзиклу" стає сенсацією театрального життя столиці, а "підтримка глядачів, їх захоплення надихає колектив Національної оперети до нових, сміливих відкриттів у світі мюзиклу".

Українські Національні Новини

Культура