u-nazk-nagadali-bogdanu-pro-svoyechasne-podannya-deklaratsiyi

У НАЗК нагадали Богдану про своєчасне подання декларації

 • 15005 переглядiв

КИЇВ. 30 жовтня. УНН. Національне агентство з питань запобігання корупції нагадало керівнику Офісу президента України, яким наразі є Андрій Богдан, про своєчасне подання декларації. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу НАЗК.

"Нові суб’єкти декларування: керівник Офісу Президента України (яким наразі є Андрій Богдан), заступники керівника ОПУ – подають у 2019 році до Реєстру декларацій: повідомлення про суттєві зміни у майновому стані (у разі отримання доходу, придбання майна на суму понад 96 тис. грн) і декларацію перед звільненням (подається у день звільнення за період з 01.01.2019 по день, що передує дню звільнення. Якщо звільнення відбувається за ініціативою роботодавця, декларація подається протягом 20 робочих днів)", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, повідомляється, що декларації також повинні подати працівники патронатної служби, крім осіб, які працюють на громадських засадах, помічники суддів, члени наглядових рад господарських товариств, понад 50% акцій яких належать державі та члени конкурсних та дисциплінарних комісій . Особи, які претендують на одну із вищезазначених посад, зобов’язані подати декларацію кандидата на посаду.

"Також суб’єкти декларування мають письмово повідомити НАЗК про відкриття валютного рахунка за кордоном протягом 10 днів", - додали у пресслужбі.

Нагадаємо, НАЗК планує відмовитися від замовної перевірки декларацій.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У НАЗК нагадали Богдану про своєчасне подання декларації

     • 15005 переглядiв

    Обрано кандидатів до складу ВККСУ

     • 13462 переглядiв

    У Раді сталася перша бійка в 9-му скликанні

     • 25486 переглядiв

    Керівник філії "Конярства України" погорів на хабарі

     • 16666 переглядiв

    ООС: бойовики двічі обстріляли українські позиції

     • 9816 переглядiв

    Нардепів-прогульників каратимуть гривнею з листопада

     • 9254 переглядiв