u-nazk-rozpochali-perevirku-zvitiv-politichnikh-partiy

У НАЗК розпочали перевірку чергових звітів політичних партій

 • 10268 переглядiв

КИЇВ. 20 листопада. УНН. Національне агентство з питань запобігання корупції розпочало перевірку 266 звітів політичних партій про майно, доходи та витрати за ІІІ квартал 2019 року. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу НАЗК.

"Національне агентство з питань запобігання корупції розпочало перевірку 266 (станом на 19 листопада) звітів політичних партій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за ІІІ квартал 2019 року", - йдеться у повідомленні.

Також вказано, що аналіз буде здійснюватись агентством у строк, що не перевищує двох місяців з дня надходження звіту. За результатами аналізу звітів за І та ІІ квартали 2019 року було складено 267 та 269 висновків відповідно.

"Національне агентство нагадує керівникам політичних партій про адміністративну та кримінальну відповідальність, передбачену за порушення встановленого порядку або строків подання Звітів політичних партій, подання завідомо недостовірних відомостей у Звітах політичних партій, порушення порядку надання або отримання внесків, порушення порядку надання або отримання державного фінансування статутної діяльності політичних партій", - додали у пресслужбі.

Нагадаємо, екснардепу Дзензерському повідомили про підозру у декларуванні недостовірної інформації.

Українські Національні Новини

Політика