u-nazk-rozpovili-v-yakikh-prioritetnikh-napryamkakh-bude-pratsyuvati-nova-komanda

У НАЗК розповіли, в яких пріоритетних напрямках буде працювати нова команда

 • 28392 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. Нова управлінська команда Національного агентства назвала пріоритетні напрями своєї роботи. Першочерговим завданням команди є посилення співпраці з викривачами корупції та запровадження нових підходів до виявлення корупційних ризиків. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Національного агентства з питань запобігання корупції.

"Голова Національного агентства Олександр Новіков cформував основу нової управлінської команди Національного агентства та визначив першочергові пріоритети її роботи", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що голова НАЗК Олександр Новіков створив новий підрозділ внутрішнього контролю та захисту працівників Національного агентства. Головне завдання підрозділу – забезпечити працівникам НАЗК належні умови для ефективного та доброчесного виконання своїх професійних обов’язків.

"Першочерговими завданнями Департаменту організації роботи із запобігання та виявлення корупції є посилення співпраці з викривачами корупції та запровадження нових підходів до виявлення корупційних ризиків", – сказав керівник Департаменту Сергій Деркач.

Також повідомляється, що заступник голови НАЗК Іван Пресняков буде займатись підготовкою Антикорупційної стратегії та забезпечення антикорупційного навчання суб’єктів Закону "Про запобігання корупції". Заступник голови НАЗК Роман Сухоставець ставить своїм першочерговим завданням вдосконалення Системи логічного-арифметичного контролю декларацій.

Це дозволить зосередитися на виявленні масштабних корупційних злочинів та запобіганні їм.

Вказано, що керівник Департаменту координації антикорупційної політики Дмитро Калмиков працюватиме над налагодженням ефективної роботи з формування, координації та моніторингу реалізації антикорупційної політики, а також над всебічним сприянням розвитку міжнародного співробітництва у питаннях запобігання та протидії корупції.

Радниця голови НАЗК Катерина Каплюк в Національному агентстві бере участь в розробці порядку моніторингу способу життя та проведенні тренінгів для працівників Агентства.

За словами Сергія Деркача, пріоритетним напрямом Департаменту також є розробка нової методології проведення антикорупційної експертизи НАЗК.

"Все це дозволить реалізувати системні заходи у сфері запобігання корупції", – додав Сергій Деркач.

Нагадаємо, Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук представив нового голову Національного агентства з питань запобігання корупції Олександра Новікова, а крім того — закликав всіх тих, хто імітує бурхливу діяльність та перевіряє інформацію для "галочки" звільнитися.

Українські Національні Новини

Політика