u-nichniy-dtp-u-lvovi-zaginuli-dvoye-lyudey

У нічній ДТП у Львові загинув чоловік

 • 10710 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 24 вересня. УНН. Внаслідок зіткнення легкового автомобіля та мікроавтобуса у Львові загинув чоловік. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області, передає УНН.

"Дорожньо-транспортна пригода сталась сьогодні, 24 вересня, близько третьої години ночі на вулиці Стрийській. Зіткнулись автомобіль "БМВ", яким керував 22-річний львів’янин, та мікроавтобус "Мерседес Спринтер", за кермом якого перебував 43-річний мешканець Закарпатської області", – йдеться в повідомленні.

У результаті аварії пасажир легковика віком 29 років від отриманих травм помер на місці події, ще один – 22-річний госпіталізований у нейрохірургічне відділення однієї з львівських лікарень. Водій "БМВ" отримав садна та забої, окрім того медики діагностували у нього алкогольне сп’яніння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Бориспільському шосе через ДТП утворився довжелезний затор 

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Проводиться досудове розслідування. Водій автомобіля "БМВ" затриманий в порядку ст.208 КПК України та перебуває в лікарні під вартою. Невдовзі суд обере для нього запобіжний захід.

Нагадаємо, у Києві п'яний водій BMW без прав влаштував ДТП на мосту на проспекті Перемоги, що пересікає проспект Паладіна, вилетівши на зустрічну смугу. У результаті аварії постраждала людина. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП