u-nimechchini-khochut-skasuvati-vsi-masovi-zakhodi-cherez-covid-19

У Німеччині хочуть скасувати всі масові заходи через COVID-19

 • 12287 переглядiв

КИЇВ. 8 березня. УНН. Заходи із понад однією тисячею учасників мають бути заборонені через поширення коронавірусу, заявив міністр охорони здоров'я ФРН Єнс Шпан, повідомляє УНН із посиланням на DW.

"Після численних обговорень з відповідальними особами я категорично закликаю вас скасувати події з понад 1000 учасниками до подальшого повідомлення", - написав Єнс Шпан у Twitter.

Міністр також розкритикував нерішучість влади у цьому напрямку, зазначивши, що "зважаючи на динамічний розвиток останніх днів, це треба швидко змінити".

Більше за інших через це обмеження можуть постраждати футбольні клуби.

"Коронавірус ставить суспільство в цілому, а отже, і футбол, у складну ситуацію", - заявив голова правління німецької футбольної ліги DFL Крістіан Зайферт.

Він відзначив, що здоров'я населення, а отже, всіх футбольних фанатів має "першочерговий пріоритет", однак матчі буде важко перенести.

"Немає сумніву в тому, що сезон повинен проводитись так, як планувалося до середини травня, щоб визначити переможців і переможених та учасників міжнародних змагань", - зазначив Зайферт.

Матчі при цьому можуть бути проведені при порожніх трибунах.

Нагадаємо, згідно з останніми даними, кількість інфікованих коронавірусом у Німеччині становить 847 людей.

Українські Національні Новини

Новини Світу