u-nimechchini-pochali-pidgotovchi-roboti-na-morskiy-dilyantsi-pivnichnogo-potoku-2

У Німеччині почали підготовчі роботи на морській ділянці "Північного потоку-2"

 • 10210 переглядiв

КИЇВ. 15 травня. УНН. Компанія Nord Stream 2 AG у вівторок почала підготовчі роботи на морській ділянці газопроводу "Північний потік-2" для подальшої трубоукладки в затоці Грайфсвальд. Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії, передає УНН.

"Сьогодні компанія Nord Stream 2 AG почала підготовчі роботи на морській ділянці газопроводу "Північний потік - 2" для подальшої трубоукладки в затоці Грайфсвальд. П'ять екскаваторів приступили до влаштування траншей для двох ниток газопроводу", - йдеться в повідомленні.

У компанії стверджують також, що підготовчі роботи на морській ділянці в Фінляндії також уже розпочато.

Нагадаємо, 14 травня Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман та міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик зустрілись з міністром економіки і енергетики Німеччини Петером Альтмаєром, де надали позицію України щодо "Північного потоку-2".

Як повідомляв УНН, будівництво газопроводу "Північний поток-2" дозволить Німеччині контролювати газовий ринок Європи. Про це заявила заступник міністра закордонних справ України з питань європейської інтеграції Олена Зеркаль.

Українські Національні Новини

Економіка