u-nimechchini-prokhodyat-obshuki-u-villi-rosiyskogo-oligarkha-zmi

У Німеччині прийшли з обшуками на віллу російського олігарха - ЗМІ

 • 142583 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. Німецька поліція сьогодні вранці провела масштабні обшуки на віллі російського олігарха, якого підозрюють в обході санкцій. Іноземні ЗМІ наголошують, що йдеться про Алішера Усманова. Про це повідомляє інформаційне агентство Reuters, інформує УНН.

Деталі

Державний прокурор Мюнхена повідомив, що в резиденції громадянина росії та чотирьох інших підозрюваних були проведені комплексні рейди. За його словами, влада провела обшук у 24 об’єктах нерухомості за участю 250 офіцерів. Однією з цілей правоохоронних органів була вілла Усманова на озері Тегернзеє.

Як зазначається, російський громадянин підозрюється в тому, що доручив охоронній компанії стежити за нерухомістю у Верхній Баварії. Однак оплата цій охоронній фірмі порушила заборону на використання заморожених коштів.

До слова, росіянин Алішер Усманов перебуває під санкціями і не може користуватися рахунками в Європейському Союзі.

Довідка

Алішер Усманов є одним з найбагатших росіян, він має великі зв'язки з російською владою. Усманов є співвласником найбільших металургійних підприємств в рф. У березні 2012 видання Bloomberg назвало Усманова найбагатшою людиною росії, оцінивши його статок у 20 млрд доларів. Російський Forbes в цьому році помістив Усманова на третю позицію у рейтингу найбагатших людей в країні.

Доповнення 

Влада Італії наклала адміністративний арешт на 11 вілл олігарха рф, власника компанії "Акрона" В'ячеслава Кантора.

Українські Національні Новини

Новини Світу