u-nimechchini-riven-zarazhennya-koronavirusom-dosyag-nayvischogo-piku-z-pochatku-pandemiyi

У Німеччині рівень зараження коронавірусом досяг найвищого піку з початку пандемії

 • 17449 переглядiв

КИЇВ. 8 листопада. УНН. Рівень зараження коронавірусом у Німеччині зріс до найвищого піку з початку пандемії. Лікарі попередили, що їм доведеться відкласти заплановані операції на найближчі тижні, щоб впоратися з потоком пацієнтів. Про це пише УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

За даними Інституту Роберта Коха в понеділок, семиденний рівень захворюваності - кількість людей на 100 тисяч інфікованих за останній тиждень - зріс до 201,1, що вище попереднього рекорду в 197,6 у грудні минулого року.

Кількість підтверджених випадків коронавірусу зросла до 4 782 546 з 4 767 033 днем ​​раніше. Кількість померлих зросла на 33 випадки до 96 558 осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коронавірус у Німеччині: в країні погодили бустерні щеплення COVID-19 для всіх громадян

Доповнення

Три німецькі партії, які ведуть переговори про формування коаліційного уряду домовилися не продовжувати надзвичайний стан по всій країні.

Замість цього, вони представили пізно в понеділок проект закону, який внесе зміни до чинного законодавства, щоб дозволити такі заходи, як обов’язкове носіння масок і соціальне дистанціювання в громадських місцях до березня наступного року.

Законопроект має бути представлений нижній палаті парламенту Бундестагу в четвер і проголосований на спеціальній сесії через тиждень.

Прем'єр-міністр Баварії Маркус Зедер раніше закликав до більш рішучих дій з огляду на новий пік захворюваності. Він закликав знову запропонувати тести безкоштовно, центри вакцинації відновити, а землям та федеральному уряду координувати свої стратегії.

Німеччина скасувала безкоштовне тестування, щоб стимулювати людей робити щеплення.

Українські Національні Новини

Новини Світу