u-nimechchini-zaareshtuvali-dvokh-siriyskikh-ekstremistiv

У Німеччині заарештували двох сирійських екстремістів

 • 8282 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. Німецька влада арештувала двох сирійців, який підозрюють у членстві в екстремістській організації Нусра Фронт, і одного з них звинувачують у причетності до вбивства десятків мирних жителів, передає УНН з посиланням на Associated Press.

У федеральній прокуратурі заявили, що 35 річний Абдальфатах підозрюється у воєнних злочинах за вбивство його підрозділом 36 сирійських урядових працівників у березні 2013.

Речниця прокуратури відмовилася підтвердити німецьким ЗМІ повідомлення про те, що підозрюваний потрапив у Німеччину як мігрант.

Інший підозрюваний, 26-річний Абдульрахман належав до того ж підрозділу, що і Абдальфатах і вони разом брали участь в боях проти сирійських урядових військ, включно і з захопленням великого військового табору біля Махіну в листопаді 2013 року.

Чоловіки були заарештовані в середу та четвер у західних німецьких містах Дюсельдорф та Гіссен після рейдів на їх квартири.

Вони постануть перед судом вже сьогодні.

Як повідомляв УНН, 23 лютого громадянин Німеччини був затриманий на заході країни за підозрою в підготовці терористичного акту з використанням вибухівки.

Українські Національні Новини

Новини Світу