u-niztsi-rayoniv-zaporizkoyi-oblasti-na-triytsyu-vvedut-podovzhenu-komendantsku-godinu

У низці районів Запорізької області на Трійцю введуть подовжену комендантську годину

 • 187571 переглядiв

КИЇВ. 10 червня. УНН. У чотирьох тимчасово окупованих районах Запорізької області на цих вихідних діятиме подовжена комендантська година. Про це повідомляє УНН з посиланням на Telegram Запорізької обласної військової адміністрації.

Деталі

Зважаючи на активні бойові дії, що ведуться в області, та враховуючи реальну загрозу життю і безпеці людей, а також для забезпечення громадського порядку під час святкування Трійці у 2022 році, обласною військовою адміністрацією прийнято рішення про введення подовженої комендантської години в окремих районах області.

Цитата

"Комендантська година почнеться о 22:00 годині 11 червня 2022 року та закінчиться о 05:00 годині 13 червня 2022 року", - ідеться в повідомленні.

Так, подовжена комендантська година вводиться на території наступних районів Запорізької області:

  • Василівського;
  • Бердянського;
  • Мелітопольського;
  • Пологівського

В ОВА зазначають, що під час комендантської години заборонено перебувати на вулиці та інших громадських місцях без спецперепусток.

Нагадаємо 

Війська рф перекидають сили з Херсонського напрямку на Запорізький, аби далі наступати по території області і захопити місто Запоріжжя.

На Запорізькому напрямку російський агресор нарощує систему вогню, зокрема, в районі Василівки, що у 35 км на південь від Запоріжжя. Розгорнуто до 30 ворожих танків Т-62 в якості довготривалих вогневих точок.

Українські Національні Новини

Суспільство