u-noviy-koloroviy-skhemi-air-force-one-skasovano-dizayn-trampa

У новій кольоровій схемі Air Force One скасовано дизайн Трампа

 • 662589 переглядiв

КИЇВ. 12 березня. УНН. У п'ятницю ВПС США представили нову колірну схему для майбутніх літаків Air Force One, відмовившись від червоних, білих і синіх кольорів, обраних колишнім президентом Дональдом Трампом, передає УНН з посиланням на CNN.

Деталі

Для майбутніх літаків Air Force One обрали модернізовану версію класичного дизайну.Колірна схема також відкидає дизайн, який Трамп хотів впровадити для Air Force One, із темно-червоною смугою посередині та темно-синім дном.

За інформацією, колірна схема Трампа була відхилена торік, оскільки вона вимагала додаткових інженерних робіт, збільшення часу, необхідного для збирання та збільшення вартості літака.

У ВВС повідомили, що використання темно-синьої фарби загрожувало перегріванням електронних компонентів на борту і вимагало б додаткових кваліфікаційних випробувань Федерального авіаційного управління.

Таким чином "Next Air Force One", включатиме в основному ті ж кольори, що і літак, який він замінить. Проте є один виняток. На візуалізаціях відображений відтінок синього навколо носа, а наразі двигуни літака будуть темнішого кольору, ніж поточний синій.

Доповнення

За даними ВВС, Джо Байден мав вибрати нове забарвлення, щоб Boeing міг провести проєктування, підготовку до сертифікації та багато іншого для літака VC-25B, який є модифікованим з 747-8i.

Перший VC-25B планують представити у 2027 році, а другий – роком пізніше. У ВПС заявили, що нова обрана схема забарвлення та реалізація не збільшать вартість програми.

Українські Національні Новини

Війна