u-noviy-zelandiyi-v-cholovika-u-vusi-tri-dni-znakhodivsya-targan

У Новій Зеландії в чоловіка у вусі три дні знаходився тарган

 • 30439 переглядiв

КИЇВ. 15 січня. УНН. В Окленді (Нова Зеландія), у 40-річного Зейна Веддінга у вусі три дні жив тарган. Комаха потрапила у вушний канал, коли чоловік плавав у басейні. Про це повідомляє УНН з посиланням на CNN.

Деталі 

Після басейну Веддінг відчув сильний дискомфорт. Чоловік закапав вухо вушними краплями та ліг спати. На ранок відчуття, що вухо закладене, не зникло і продовжувало турбувати потерпілого.

Чоловік вирушив до лікарні, де медик сказав йому, що, мабуть, у вухо потрапила велика кількість води. Кілька днів, які випали на вихідні, пацієнт намагався самостійно висушити та прочистити вухо. Він лежав на боці і дув у вухо феном, тряс головою, жував жуйку, бігав, стрибав на одній нозі, використовував вушні свічки. Але це не допомогло. Дискомфорт посилювався - у чоловіка починала паморочитися голова, коли він вставав.

Через кілька днів Веддінг пішов до іншого медика. Лікар зазирнула у вухо і визначила, що всередині завелася комаха. Щоб витягти таргана, фахівцю знадобилося п'ять хвилин, комаха вже була дохла. Після цього пацієнт одразу відчув полегшення.

Українські Національні Новини

Новини Світу