u-nyu-yorku-zareyestrovaniy-pershiy-vipadok-zarazhennya-koronavirusom

У Нью-Йорку зареєстрований перший випадок зараження коронавірусом

 • 14493 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. Перший випадок зараження коронавірусом зафіксували у Нью-Йорку. Губернатор штату Ендрю Куомо оголосив про це у своєму акаунті в Twitter, передає УНН.

"Ми дізналися про 1-й позитивний випадк COVID-19 в Нью-Йорку. Пацієнт заразився вірусом в Ірані і знаходиться в ізоляції. Немає причин для надмірного занепокоєння, так як загальний ризик в Нью-Йорку залишається низьким. Ми старанно управляємо цією ситуацією і надамо інформацію по мірі її появи", - написав губернатор.

Так, коронавірус виявлений у 30-річної жінки, яка нещодавно повернулася з Ірану. Зараз вона знаходиться на карантині у себе вдома.

"У пацієнта є респіраторні симптоми, але він не перебуває у важкому стані і контролюється з моменту прибуття у Нью-Йорк", - написав Куомо.

Загалом, в країні зафіксована друга в країні смерть від коронавірусної інфекції COVID-19.

70-річний чоловік, як і перший загиблий, помер у штаті Вашингтон. Також повідомляється, що ще три людини 70-ти, 80-ти і 90-та років знаходяться у критичному стані.

Нагадаємо, що в Індонезії зафіксували перші два випадки зараження новим коронавірусом.

We have learned of the 1st positive case of COVID-19 in NY. The patient contracted the virus while in Iran & is isolated

There is no reason for undue anxiety—the general risk remains low in NY. We are diligently managing this situation &will provide info as it becomes available. pic.twitter.com/rLnObvrg3R

— Andrew Cuomo (@NYGovCuomo) March 2, 2020

Українські Національні Новини

Суспільство