u-palatsi-pokazali-nove-foto-korolevi-yelizaveti-ii-na-chest-platinovogo-yuvileyu

У палаці показали нове фото королеви Єлизавети ІІ на честь платинового ювілею

 • 205222 переглядiв

КИЇВ. 2 червня. УНН. В офіційному Instagram-акаунті Єлизавети II опублікували її новий офіційний портрет та звернення до нації на честь платинового ювілею королеви, передає УНН.

Цитата

«Дякую всім, хто брав участь у скликанні громад, сімей, сусідів та друзів, щоб відзначити мій платиновий ювілей у Сполученому Королівстві та по всій Співдружності. Я знаю, що ці святкові заходи залишать багато щасливих спогадів. Мене, як і раніше, надихає виявлена ​​до мене доброзичливість, і я сподіваюся, що найближчими днями дозволять задуматися про все, що було досягнуто за останні сімдесят років, оскільки ми з впевненістю та ентузіазмом дивимось у майбутнє», - звернулася до нації королева.

Mail Online повідомляє, що Велика Британія відзначатиме 70-річний ювілей королеви Єлизавети ІІ на престолі з 2 по 5 червня.

Урочистості включають паради, церковну службу, вуличні вечірки та поп-концерт біля Букінгемського палацу.

Повинне відбутися авіаційне шоу, у якому візьмуть участь близько 70 літаків Королівських ВПС, зокрема бойові машини-винищувачі, бомбардувальники, які брали участь у битві за Британію у роки Другої світової війни.

Завершить парад виступ авіазагону "Червоні стріли".

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений The Royal Family (@theroyalfamily)

Доповнення

Величезну золоту монету було випущено Королівським монетним двором на знак платинового ювілею королеви.

Українські Національні Новини

Новини Світу