u-paragvayi-zasudili-rosiysku-okupatsiyu-krimu-reaktsiya-ukrayini

У Парагваї засудили російську окупацію Криму: реакція України

 • 12656 переглядiв

КИЇВ. 11 грудня. УНН. Міністерство закордонних справ України привітало ухвалення Палатою депутатів Національного конгресу Парагваю декларації, яка засуджує спробу незаконної анексії Росією Криму. Про це йдеться у заяві, оприлюдненій у Twitter зовнішньополітичного відомства України, передає УНН.

"Вітаємо ухвалення Палатою депутатів Національного конгресу Парагваю декларації №557, що засуджує спробу незаконної анексії Росією Криму. Це рішення є проявом солідарності з Україною і підтримки територіальної цілісності нашої країни", - заявили у міністерстві.

Зазначимо, що напередодні посольство України в Аргентинській Республіці повідомило, що Національний конгрес Парагваю ухвалив декларацію про засудження анексії Росією Криму.

Як повідомляв УНН, на засіданні Генасамблеї у понеділок, 7 грудня, понад 60 країн підтримали проект посиленої резолюції "Проблема мілітаризації Автономної Республіки Крим та м. Севастополь, Україна, а також частин Чорного і Азовського морів".

Варто зазначити, Парагвай від голосування за резолюцію утримався.

MFA of Ukraine welcomes the approval by @diputadospy of Declaration 557 condemning attempted annexation of part of the sovereign territory of #Ukraine#Crimea. This Resolution shows solidarity with in support of our territorial integrity #CrimeaIsUkraine

— MFA of Ukraine (@MFA_Ukraine) December 11, 2020

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі