u-parlamenti-ne-viklyuchili-poyavi-gromadskoyi-rada-dlya-akreditatsiyi-zhurnalistiv

У парламенті не виключили появи громадської ради для акредитації журналістів

 • 7272 переглядiв

КИЇВ. 11 липня. УНН. У парламенті може з’явитись громадська рада при прес-службі ВРУ, яка б допомагала в акредитації журналістів для роботи у Верховній Раді. Про це в кулуарах парламенту заявив спікер парламенту Андрій Парубій, передає кореспондент УНН.

"Апарат ВРУ довгий час веде роботу з цього приводу (з приводу акредитації для журналістів у парламенті – ред.) – вже є напрацювання щодо створення громадської ради при прес-службі ВРУ, яка б допомагала у акредитації тих журналістів, які приходять у Раду. Журналісти як ніхто інші знають, хто займається журналістською діяльністю. Це рішення - у цілковитій взаємодії з комітетом з питань свободи слова і журналістами. Закликаю долучитись до цієї роботи", - заявив А.Парубій.

Учора парламентські журналісти підписали відкритого листа до спікера Верховної Ради України Андрія Парубія з проханням не обмежувати їхню роботу у Верховній Раді.

Як повідомляв УНН, комітет ВР отримав лист від керівника прес-служби Апарату ВР, де зокрема йдеться про прохання розглянути встановлення нових більш чітких критеріїв, за якими можна позбавляти акредитації журналістів і технічних працівників ЗМІ, упорядкування роботи представників засобів масової інформації у Верховній Раді України.

Українські Національні Новини

Політика