u-parlamenti-zareiestruvaly-zakonoproiekt-pro-terminy-zvilnennia-z-viiskovoi-sluzhby

У Парламенті зареєстрували законопроєкт про терміни звільнення з військової служби

 • 25048 переглядiв

Депутати партії "Європейська Солідарність" зареєстрували у Верховній Раді законопроект про встановлення чітких термінів звільнення з військової служби після того, як із законопроекту про мобілізацію вилучили норму про демобілізацію після 36 місяців служби.

У Верховній Раді депутати від "Європейської Солідарності" зареєстрували законопроєкт про встановлення чітких термінів звільнення з військової служби. Про це повідомила членкиня Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки, Ірина Фріз, передає УНН.

Деталі

Фріз зазначила, що це подання лепутати зробили, через те, що з нового законопроєкту про мобілізацію прибрали положення, що встановлювало демобілізацію військовослужбовців через 36 місяців служби.

Європейська Солідарність зареєструвала законопроєкт про встановлення чітких термінів звільнення з військової служби. Враховуючи, що з законопроєкту про мобілізацію встигла норма, яка була в першому варіанті проєкту про 36 місяців служби і звільнення за рішенням Ставки, ми відстоюємо право тих, хто з першого дня війни — на фронті.

- написала Фріз.

У повідомленні про подання нардепка також додала фото із оригіналом документу та підписами депутатів, що його підтримують.

Тетяна Салганік

Війна