u-partiyi-sluga-narodu-pomenshalo-prikhilnikiv-opituvannya

У партії "Слуга народу" поменшало прихильників – опитування

 • 9296 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. Кількість прихильників партії "Слуга народу" знизилася до 45,3%. Про це свідчать дані соціологічного опитування, проведеного соціологічною групою "Рейтинг", передає УНН.

За даними опитування, лідером електоральних симпатій серед політичних сил залишається партія "Слуга народу", яку готові підтримати 45,3% тих, хто має намір голосувати та визначився з симпатіями. Також наразі долають прохідний бар’єр "Опозиційна платформа – За життя" (12,1%), партія "Голос" (8,4%), "Європейська Солідарність" (7,2%) та "Батьківщина" (7,0%). Партію "Сила і честь" готові підтримати 3,4%, Радикальну партію – 2,5%. Рейтинг інших політичних сил – менш як 2%.

Довідка. Наведені дані були отримані в ході соціологічного опитування населення України від 18 років і старше протягом 20-24 червня 2019 року. Вибірка репрезентативна за віком, статтю, регіонами і типом поселення. Вибіркова сукупність: 2000 респондентів. Метод: особисте формалізоване інтерв’ю (face-to-face). Помилка репрезентативності дослідження не перевищує 2,2%.

Раніше УНН повідомляв, що в рейтингу електоральних симпатій серед політичних сил лідируючу позицію продовжує займати партія "Слуга народу", яку планують підтримати 49,8% тих, хто має намір голосувати і визначився з симпатіями.

Українські Національні Новини

Політика