u-parye-z-drugoyi-sprobi-ne-pustili-kandidata-vid-rf-na-posadu-vitseprezidenta

У ПАРЄ з другої спроби не пустили кандидата від РФ на посаду віцепрезидента

 • 16234 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. Кандидата від делегації РФ Леоніда Слуцького з другої спроби не обрали на посаду віцепрезидента Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ). Про це повідомляє УНН із посиланням на допис першого віце-спікера парламенту Ірина Геращенко у Facebook.

“Наша делегація все ж встигла всюди, де могла, нагадати європейцям, хто такий слуцький. І про Крим, і про Асада, й про харасмент. Чудовисько не стало віце- президентом Асамблеї, й отримало по своїй великоімперській пиці мокрою ганчіркою. Це, звичайно, сатисфакція, не більше того. Бо ж він і його руконепотискаємі подільники відтепер засідають в ПАРЄ, й відповідальність за це — на європейцях”, — написала Геращенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секс-скандал у Держдумі: комітет з етики не побачив порушень у діях Слуцького

Раніше УНН повідомляв, що Росія висунула власного представника на пост віце-спікера ПАРЄ, яким і був Леонід Слуцький. Він відомий своєю участю у секс-скандалі в Росії, коли через оголошення про його домагання понад 25 провідних російських ЗМІ відмовились працювати у Держдумі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Слуцькому у ПАРЄ нагадали про кримський орден і домагання

Нагадаємо, ПАРЄ повернула повноваження делегації РФ в повному обсязі.

Після цього у Парламентській асамблеї Ради Європи делегації семи країн висловили протест проти повернення Росії без жодних санкцій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генсеком Ради Європи обрали хорватку Марію Печинович-Бурич

Українські Національні Новини

Політика