u-pavlogradi-goriv-gurtozhitok-vryatovano-10-osib-z-nikh-troye-ditey

У Павлограді горів гуртожиток: врятовано 10 осіб, з них троє дітей

 • 25851 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. У п'ятницю о 20:22 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу в гуртожитку на вулиці Будівельна міста Павлоград Дніпропетровської області. Про це повідомляє УНН з посиланням на Головне управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

За вказаною адресою негайно направлено чергові відділення 27-ої та 37-ої державних пожежно-рятувальних частин Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області.

Прибувши на місце пожежі співробітники Служби порятунку 101 встановили, що пожежа виникла у житловій кімнаті на 4-му поверсі.

Під час гасіння пожежі вогнеборці за допомогою саморятувальників Dräger та апаратів на стисненому повітрі врятували 10 мешканців гуртожитку, з них 3 дітей (2005, 2015, 2019 років народження). Стан здоров’я задовільний, не госпіталізовані.

Загиблих та постраждалих немає.

Вогнем знищено домашні речі в кімнаті на 4-му поверсі, пошкоджено вікно кімнати на 5-му поверсі та перекриття даху гуртожитку. Загальна площа пожежі становить 23 кв. метри.

О 20:53 пожежу локалізовано та о 21:15 ліквідовано.

До ліквідації залучено 16 людей особового складу та 4 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України в області.

Нагадаємо, у Павлограді згоріла автівка у гаражі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП