u-penzi-pereplutali-tila-nebizhchikiv-provoditsya-perevirka

У Пензі переплутали тіла небіжчиків

 • 7761 переглядiв

КИЇВ. 27 січня. УНН. У російському місті Пенза працівники ритуальної компанії видали родичам померлої жінки тіло чужої людину, передає УНН з посиланням на повідомлення Слідчого комітету РФ.

За даними відомства, 26 січня працівниками ритуальної компанії з патологоанатомічного відділення Пензенської обласної клінічної лікарні ім. Бурденко було доставлено тіло померлої для поховання. Однак рідні покійної помітили, що це труп іншої жінки. В результаті їм довелося займатися пошуком тіла родички.

"Як виявилося, тіло жінки було переплутано з іншою померлою і видано іншим особам, що ледь не призвело до поховання жінки під іншим ім'ям", - йдеться в повідомленні.

На сьогодні слідчий комітет РФ з'ясовує, на якому етапі і працівниками якої організації: патологоанатомічного відділення або ритуальної компанії були допущені порушення, що призвели до підміни тіл померлих жінок.

"У ході перевірки будуть встановлені всі причини і умови, що сприяли події, детально досліджена організація роботи даних установ", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, похоронні служби приїжджають раніше "швидкої".

Українські Національні Новини

Новини Світу