u-peredmisti-bakhmuta-vorog-zaminiv-pvk-vagner-a-v-samomu-misti-dosi-vagnerivtsi-malyar

У передмісті Бахмута ворог замінив пвк "вагнер", а в самому місті досі "вагнерівці" - Маляр

 • 568913 переглядiв

КИЇВ. 25 травня. УНН. У передмісті Бахмута російське командування замінило підрозділи ПВК "вагнер" на армійські регулярні загони, у місті наразі "вагнерівці" залишаються. Про це повідомила заступниці міністра оборони України Ганна Маляр у Telegram, пише УНН.

Цитата

"На Бахмутському напрямку артилерійськими обстрілами ворог намагається зупинити наше просування по флангах.
Зараз ворог підтягує додаткові підрозділи на фланги для посилення. У передмісті Бахмута ворог замінив підрозділи Вагнера на армійські регулярні загони. В самому ж місті Бахмут на данний момент залишаються вагнерівці. Наші війська контролюють околиці міста у південно-західній частині в районі "Літак", - повідомила Маляр.

Деталі

Загалом вона вказала, що епіцентром бойових дій залишається схід. І що там ворог здійснює наступ на декількох напрямках - Авдіівському, Мар'їнському, Лиманському, Купянському та Бахмутському.

З її слів, "на Авдіівському і Мар'їнському - атаки ворога відбиті". "Наступальні дії ворога безуспішні", - зазначила заступниця міністра.

"На Лиманському ворог минулої доби взяв паузу і наступальні дії не проводив. На Купянському тривають зараз бої. Ворог атакує, намагається захопити плацдарм для подальшого просування, несе втрати", - вказала Маляр.

Нагадаємо

пригожин знову заявив про "виведення" ПВК "вагнер" з Бахмута.

Українські Національні Новини

Війна