u-pershi-dni-natsionalniy-tur-kino-prosto-neba-zibrav-2-5-tis-glyadachiv

У перші дні національний тур “Кіно просто неба” зібрав 2,5 тис. глядачів

 • 23718 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. У суботу, 5 червня, стартував національний тур "Кіно просто неба". Про це повідомляє пресслужба компанії МХП, організатор проекту, передає УНН.

Деталі 

Національний тур стартував в селі Мирне Київської області. Кінопоказ зібрав більше 1,2 тис. глядачів.

Відвідувачам кінопоказу презентували короткометражні фільми, стрічку "Пекельна Хоругва, або Різдво Козацьке", засновану на казці Сашка Лірника (Олександра Власюка), та фільм-лауреат Міжнародного кінофестивалю у Санта-Моніці "Мої думки тихі".

6 червня "Кіно просто неба" відвідали жителі міста Кагарлик. Там відбувся показ трьох повнометражних стрічок: пригоди хлопчика та собаки-супергероя у фільмі "Фокстер і Макс", заснований на реальних подіях фільм "Східняк" та мюзикл про кохання та боротьбу за Вітчизну "Гуцулка Ксеня".

"Показ відвідало близько 1300 глядачів протягом усіх кіносеансів", - розповіли в МХП.

Проект триватиме протягом літа і вересня 2021 року. Із графіком кінопоказів, запланованих на червень, можна ознайомитися за посиланням: https://cutt.ly/AndLSAD

"Ми дуже вдячні всім глядачам за те, що прийшли на показ і підтримали українське кіно", - додали в МХП.

Довідка

Національний тур “Кіно просто неба” реалізується Благодійним фондом “МХП — Громаді” у партнерстві з Асоціацією “Сприяння розвитку кінематографа в Україні — дивись українське!” та за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Партнерами Національного туру “Кіно просто неба” є: Райффайзен Банк Аваль, Компанія “Делойт” в Україні, Українська кіноакадемія, UA:Суспільне мовлення, компанія “Вавілон”, Еспресо TV.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу