u-pershiy-den-2019-roku-6-inozemtsiv-namagalis-proyti-prikordonniy-kontrol-za-pidroblenimi-dokumentami

У перший день року 6 іноземців намагались перетнути кордон за підробленими документами

 • 10392 переглядiв

КИЇВ. 2 січня. УНН. У перший день 2019 року співробітники Держприкордонслужби виявили 6 іноземців, які з чужими та підробленими документами намагались потрапити до України. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України, передає УНН.

"У перший день 2019 року співробітники Держприкордонслужби в двох столичних та одеському аеропортах під час прикордонного контролю виявили шестеро іноземців з чужими та підробленими документами", - йдеться у повідомленні.

Трьох із них прикордонники зупинили в пункті пропуску "Жуляни". Вони прилетіли із Туреччини та надали документи – паспорти та ID-картку громадян Болгарії, які, як встановили прикордонники, належать іншим особам. Крім того, з’ясувалося, що мати та двоє її дітей мали при собі дійсні документи – громадян Туреччини.

А в авіаційному пункті пропуску "Бориспіль" виявлено 2-х іноземців з підробленими паспортами громадян Парагваю. Прикордонники встановили, що в паспортах замінені сторінки з установчими даними.

Підроблені документи вилучено. Іноземців через кордон не пропустили. Іноземці будуть повернуті до своїх країн зворотними рейсами.

Нагадаємо, протягом минулого року під час заходів прикордонного контролю співробітники Держприкордонслужби загалом викрили близько 500 спроб використання громадянами підроблених або чужих документів, ще 5,2 тисячі осіб намагалися перетнути кордон за недійсними документами.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП