u-pidozryuvanogo-v-khabarnitstvi-slidchogo-znayshli-18-tisyach-dolariv

У підозрюваного в хабарництві слідчого знайшли 18 тисяч доларів

 • 10287 переглядiв

КИЇВ. 14 лютого. УНН. У підозрюваного в хабарництві слідчого поліції Черкаської області знайшли вдома 18,2 тис. доларів готівкою. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Генпрокуратури.

Зазначається, що слідчий з відділу розслідувань транспортних злочинів наприкінці 2018 року отримав 3,3 тис. доларів за унеможливлення притягнення до відповідальності порушника правил безпеки дорожнього руху, який збив людину.

У ході проведення обшуку 13 лютого в помешканні слідчого було вилучено кошти у сумі 18,2 тис. доларів , 1 тис. з яких він одержав у якості частини неправомірної вигоди.

Слідчому повідомили про підозру в незаконному збагаченні, вчиненому службовцем, який займає особливо відповідальне становище. Наразі вирішується питання про арешт.

Раніше УНН повідомляв, що у Черкасах викрили слідчого поліції, який вимагав 5 тис. доларів за закриття кримінального провадження

Нагадаємо, у Кривому Розі викрито начальника райвідділу державної виконавчої служби під час одержання 500 тис. грн хабара. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП