u-pidsobtsi-kharkivskoyi-apteki-zgvaltuvali-divchinu

У підсобці харківської аптеки зґвалтували дівчину

 • 17149 переглядiв

КИЇВ. 26 січня. УНН. Поліцейські міста Харків за "гарячими слідами" затримали ґвалтівника, який напав на працівницю місцевої аптеки і згвалтував її. Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області, передає УНН.

Так, інформація про злочин надійшла ввечері у п’ятницю, 25 січня. На місце події терміново вирушила слідчо-оперативна група поліції.

"Поліцейські встановили, що ввечері невідомий чоловік зайшов до аптеки. Скориставшись відсутністю відвідувачів, він із застосуванням фізичного насильства затягнув дівчину-провізора до підсобного приміщення, наніс тілесні ушкодження, зґвалтував та заволодів її мобільним телефоном", - повідомили у поліції.

На розшук зловмисника по тривозі був піднятий весь особовий склад територіального підрозділу поліції. Злочинця впізнали на одному з відеозаписів з камер відеоспостереження. Ним виявився 45-річний житель району, раніше судимий за вчинення пограбування. Поліцейські затримали зловмисника неподалік від місця проживання.

Слідчим відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 152 (зґвалтування) та ч. 3 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за вчинення даних злочинів передбачає до 8 років позбавлення волі.

Як повідомляв УНН, чоловіку загрожує 15 років тюрми за зґвалтування хлопчика.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП