u-pidyizdi-stolichnogo-budinku-stavsya-vibukh

У під'їзді столичного будинку стався вибух

 • 17078 переглядiв

КИЇВ. 22 листопада. УНН. У під'їзді столичної житлового будинку у ніч на п'ятницю стався вибух, внаслідок події ніхто не постраждав. Наразі відкрито кримінальне провадження. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу поліції Києва.

"Близько 23:00 до поліції Шевченківського району надійшло повідомлення про те, що у під'їзді будинку на вулиці Олеся Гончара пролунав вибух", - повідомили у поліції.

По прибуттю на місце події правоохоронці встановили, що внаслідок інциденту ніхто не постраждав, тільки пошкоджено внутрішнє оздоблення.

Крім того, дільничні офіцери поліції провели поквартирний обхід та опитали свідків і мешканців будинку. Також слідчі провели огляд місця події та виявили і вилучили звідти деформовані металеві фрагменти, які направили на експертизу.

Співробітники карного розшуку Шевченківського управління поліції вилучають записи з камер відеоспостереження та проводять усі необхідні заходи аби встановити та затримати причетних осіб до даного правопорушення.

Наразі слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до семи років.

Нагадаємо, раніше через вибух гранати у Києві загинули сезонні робітники.

Українські Національні Новини

Київ