u-pinchuka-porakhuvali-skilki-vigrali-vid-prolobiyovanikh-u-radi-pilg

У Пінчука порахували, скільки виграли від пролобійованих у Раді пільг

 • 12646 переглядiв

КИЇВ. 24 вересня. УНН. У "Інтерпайпі" Віктора Пінчука очікують на зниження оплати за електроенергію до 5% через пільгові тарифів на передачу для "зелених" металургів. Про це в інтерв'ю OilPoint повідомив фінансовий директор "Інтерпайп" Денис Морозов, передає УНН.

"Поки про економію говорити не можна, оскільки ми не розуміємо, яким буде тариф. Ми очікуємо, що тариф для нас знизиться у межах до 5%", - повідомив Морозов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зелені металурги" Пінчука відібрали гроші у виробників "зеленої" електроенергії завдяки "слугам народу".

В "Інтерпайпі" також додали, що поки подали документи до Кабміну і чекають на отримання довідки про те, що "Інтерпайп Сталь" підпадає під статус "зеленої" електрометалургії.

"Так, це електрометалургійний завод "Інтерпайп Сталь". Але поки ми не отримали від уряду довідку", - відповів Морозов.

Нагадаємо, що пільги для окремих підприємств, серед яких сталеплавні заводи Віктора Пінчука, стали можливими завдяки поправкам до законопроекту про "зелену" енергетику. Поправки вніс колишній співробітник Віктора Пінчука, народний депутат від "Слуги народу" Дмитро Кисилевський.

У НАЗК обіцяли перевірити дії Кисилевського на предмет конфлікту інтересів, адже раніше Пінчук оплачував Кисилевському поїздку в Давос.

Українські Національні Новини

Політика