u-pivnichnii-korei-zaboroneno-trymaty-sobak-yak-domashnikh-uliublentsiv-dozvoleno-lyshe-hotuvaty-z-nymy-yizhu

У КНДР рекомендують відмовитися від домашніх собак: утримання схвалюється лише для приготування з них їжі

 • 31206 переглядiв

Північна Корея забороняє утримувати собак як домашніх улюбленців, дозволяючи використовувати їх лише на м'ясо та хутро відповідно до соціалістичних принципів.

Північнокорейці ризикують наразитися на гнів режиму, якщо триматимуть собак як домашніх улюбленців. Спілка соціалістичних жінок Кореї оголосила, що утримання домашніх собак слід виключити, бо це не відповідає соціалістичному способу життя. "Кращий друг людини" може бути в родині лише заради свого м'яса та хутра.

Про це передає УНН із посиланням на Daily NK.

Деталі

Уряд Північної Кореї звинувачує людей з домашніми собаками у "несоціалістичній поведінці". Соціалістичний союз жінок Кореї оголосив, що ставлення до собаки як до члена сім'ї, який їсть і спить разом з родиною, несумісне з соціалістичним способом життя і його слід суворо уникати.

Південнокорейське видання Daily NK, у розмові зі своїм джерелом отримало таку інформацію про вищезгадане оголошення:

Практика одягати собак так, ніби вони люди, вдягати красиві стрічки в їхню шерсть, загортати в ковдру і ховати їх, коли вони помруть, є буржуазною діяльністю.

– вказує джерело.

12.02.24, 13:18 • [views_0]

Це один із способів, як багаті витрачають свої гроші в капіталістичному суспільстві

- додає представник офіційного руху КНДР.

Описуючи ставлення режиму, зазначається ще один "знаменний" тезис:

Собаки — це, по суті, м’ясо, вирощене на вулиці відповідно до їхньої природи, а потім з’їдене, коли вони помирають. Тому така поведінка є абсолютно несоціалістичною і має бути суворо викорінена

- повідомляє джерело Daily NK.

Членів жіночої профспілки також попередили, що "той факт, що все більше і більше людей тримають собак вдома всупереч наказу уряду вирощувати їх заради шкур, є проблемою", і що членам профспілки надається "шанс розібратися з цим питанням тихо, перш ніж воно спровокує масовий рух за викорінення несоціалістичної поведінки".

31.01.24, 06:30 • [views_0]

Нагадаємо

Згідно з повідомленнями державних ЗМІ, Північна Корея підтвердила проведення навчання зі стрільби стратегічними крилатими ракетами біля західного узбережжя країни, з метою "вдосконалення навичок стратегічної атаки та перегляду позиції швидкого реагування".

Наразі, неможливо озвучити точну кількість північнокорейських ракет, які росія запустила по Україні. Це пов’язано з тривалим процесом ідентифікації уламків. Про це в ефірі національного телемарафону розповів офіцер Служби зв’язків із громадськістю Командування Повітряних сил Збройних сил України Олександр Олехнович.