u-pivnichniy-makedoniyi-rozbivsya-litak-zaginula-vsya-simya

У Північній Македонії розбився літак, загинула вся сім'я

 • 9478 переглядiв

КИЇВ. 3 квітня. УНН. Вчора ввечері, 2 квітня, в Північній Македонії розбився невеликий приватний літак. Загинула сім'я з чотирьох чоловік, мати, батько і двоє їх дітей. Про це УНН повідомляє з посиланням на болгарський телеканал bTV.

За попередньою інформацією, чоловік - 49-річний бізнесмен, а його дружина - відомий адвокат. Рейс був з Охрід в Софію.

Причини інциденту з'ясовуються. Відомо, що незадовго до катастрофи пілот попросив екстрену посадку через турбулентність і поганий похід, але потім вирішив продовжити політ.

"Я перебуваю в постійному контакті з міністром внутрішніх справ Північної Македонії, наша команда з вертольотом знаходиться в повітрі з необхідним обладнанням, і в цей момент сказав, що нам не потрібно відправляти допомогу або фахівців, оскільки погодні умови не дозволяють цього. Вони обстежили територію двома вертольотами, і ми завжди готові допомогти дістатися до місця", - сказав міністр внутрішніх справ Младен Маринов.

Станом на сьогоднішній ранок, нової інформації немає. Офіційної інформації про пасажирів досі немає. Ясно тільки те, що загинула сім'я, повідомив Станимир Лешев, головний директор Управління цивільної авіаціі. Він додав, що причиною аварії є погана погода.

Розслідування триває.

Нагадаємо, рятувальники дістали з-під уламків літака, який розбився в неділю в районі німецького Франкфурта-на-Майні, тіла трьох загиблих

Українські Національні Новини

Кримінал та НП