u-podatkovomu-komiteti-proti-zaboroni-na-nichnu-torgivlyu-alkogolem

У податковому комітеті проти заборони на нічну торгівлю алкоголем

 • 13903 переглядiв

КИЇВ. 1 березня. УНН. У податковому Комітеті ВРУ законопроект №6137 про заборону продажу алкоголю у нічний час ще не розглядався. Проте, за словами нардепа Оксани Продан, будь-які заборони ні до чого доброго не приводять. Про це вона зазначила у коментарі УНН.

“Ми в комітеті ще не розглядали цього проекту закону, але я переконана в тому, що треба не забороняти, а створювати умови для того, аби люди мали можливість і мати кошти на культурний відпочинок, і аби люди мали можливість по-іншому проводити час. А заборони ніколи ні до чого доброго не приводили у жодній із сфер”, — сказала вона.

За словами політика, негативні наслідки заборон можна спостерігати на прикладі грального бізнесу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нічну заборону на торгівлю алкоголем в столиці планують скасувати під час наступної сесії

“У нас були ситуації, ми знаємо, як в Радянському Союзі все забороняли і в інших сферах — у нас заборонені гральні автомати, азартні ігри, але вони чомусь процвітають, єдине, що вони безконтрольні, вони не регулюються жодним чином, і кошти від них ідуть виключно в чорні дірки корупціонерів. Тому я вважаю, що треба не забороняти, а створювати умови для розвитку людей, для саморозвитку, для достойного життя людей.

Я не виключаю, що у випадку такої заборони, яка пропонується проектом закону, матимемо аналогічну ситуацію, яка у нас була із ігровим бізнесом. Невже той же сухий закон в Радянському Союзі комусь допоміг?”, — зазначила О.Продан.

Нагадаємо, як повідомляв УНН, на думку експертів ринку, заборона продажу алкоголю вночі вигідна лобістам нелегального ринку.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Ціни на пальне стабільні - моніторинг АЗС

     • 7085 переглядiв

    В Одесу прибув борт із пораненими в зоні АТО бійцями

     • 6592 переглядiв