u-politsiyi-nazvali-versiyi-vbivstva-cholovika-yakogo-znayshli-mertvim-z-mishkom-na-golovi-na-zhitomirschini

У поліції назвали версії вбивства чоловіка на Житомирщині

 • 13530 переглядiв

КИЇВ. 28 липня. УНН. Працівниками поліції відпрацьовується низка версій щодо вбивства 23-річного коростенця, тіло якого знайшли 26 липня у лісі Малинського району, у тому числі про причетність загиблого до кримінальних розбірок, виборчих перегонів, особисті неприязні стосунки тощо. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив перший заступник голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськин, передає УНН.

"Сьогодні в главку поліції Житомирщини заслухав результати роботи слідчо-оперативної групи за фактом вбивства 23-річного коростенця, тіло якого знайшли 26 липня у лісі Малинського району. Працівниками поліції відпрацьовується низка версій, у тому числі, озвучені у ЗМІ, про причетність загиблого до кримінальних розбірок, виборчих перегонів, особисті неприязні стосунки та інші", - написав Аброськин.

З його слів, на теперішній поліція вже має деякі напрацювання, які дозволять в подальшому встановити всіх осіб, причетних до цього злочину.

Як повідомляв УНН, напередодні стало відомо, що на Житомирщині знайшли мертвим жителя Коростеня, який був фігурантом кримінального провадження щодо порушень виборчого законодавства.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП