u-politsiyi-utrimuyutsya-vid-komentariv-pro-nachebto-znaydeniy-avtomat-z-yakogo-vbili-okuyevu

У поліції утримуються від коментарів про начебто знайдений автомат, з якого вбили Окуєву

 • 13704 переглядiв

КИЇВ. 7 листопада. УНН. У поліції Київської області утримуються від коментарів щодо заяви народного депутата Антона Геращенка про те, що начебто знайдено автомат, з якого розстріляли добровольця АТО Аміну Окуєву. Про це УНН повідомив начальник відділу комкнікацїі ГУ НП у Київській області Микола Жукович.

"Ми не підтверджуємо і не спростовуємо, знайшли щось чи не знайшли - це таємниця слідства. Всі матеріали, які збираються, долучаються до справи", - сказав він.

Нагадаємо, у поліції УНН повідомили, що ДНК-матеріал, зібраний з імовірного місця перебування кілера Окуєвої, направлено на експертизу.

Також нагадаємо, член колегії МВС, нардеп А.Геращенко повідомив, що правоохоронці минулого тижня знайшли автомат, з якого, ймовірно, було розстріляно автомобіль добровольців Аміни Окуєвої та Адама Осмаєва, із залишками ДНК.

Як повідомляв УНН, 30 жовтня близько 20:00 невідомі особи із кущів на автодорозі поблизу залізничної станції Глеваха на Київщині розстріляли автомобіль. Було вбито Аміну Окуєву і поранено у ногу Адама Осмаєва.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП