u-polschi-cherez-silniy-viter-hporanennya-otrimali-pyatero-osib

У Польщі через сильний вітер поранення отримали п'ятеро осіб

 • 11674 переглядiв

КИЇВ. 11 березня. УНН. Через ураган, який вирував в Польщі минулої ночі, п'ятеро осіб отримали поранення. Про це повідомляє УНН з посиланням на Польське радіо.

Так, п'ятеро осіб отримали поранення в результаті урагану, який минулої ночі вирував практично по всій території Польщі.

З півночі до 5:00 ранку пожежники здійснили 1150 виїздів, пов'язаних з усуненням наслідків негоди. За словами прес-секретаря Головного коменданта державною пожежною службою Павла Фронтчака, найбільше виїздів було здійснено в Сілезькому воєводстві.

"Найбільше виїздів - понад 400 - було здійснено в Сілезькому воєводстві. У Малопольському - близько 240. Багато виїздів також було скоєно в Опольському і Нижньосілезькому воєводствах. В ході урагану п'ятеро осіб отримали поранення, в тому числі двоє пожежників", - зазначив Фронтчак.

Крім того, в зв'язку з руйнуваннями, викликаних ураганом, більше 400 тис. людей залишаються без електрики.

Загалом, починаючи з п'ятниці, пожежні служби здійснили 5 тис. виїздів.

Метеорологи попередили про другий ступінь поривчастого вітру в Малопольському і Підкарпатському воєводствах, а також перший ступінь для південно-східних повітів Люблінського воєводства.

Вітер наробив біди і в Україні. Нагадаємо, що в Миколаївській області на відкритій території вітер повалив вишку мобільного зв'язку.

У центрі Києва через сильний вітер зірвав дах з багатоповерхового житлового будинку.

Крім того, в Коростишеві негода зірвала з будівлі магазину шматок покрівлі, який впав на двох жінок. Одна з них в результаті удару загинула.

Українські Національні Новини

Новини Світу