u-polschi-katoliki-stikayutsya-z-publichnimi-peresliduvannyami-arkhiyepiskop

У Польщі католики стикаються з публічними переслідуваннями – архієпископ

 • 9681 переглядiв

КИЇВ. 21 квітня. УНН. У Польщі католики піддаються шантажу. Про це заявив архієпископ Марек Ендрашевскій в Кальварія-Зебжидовска. Краківський митрополит і заступник голови Конференції єпископів Польщі звернув увагу на те, що віруючі стикаються з публічними переслідуваннями. Про це УНН повідомляє з посиланням на "Польське радіо".

"У Польщі, як і в усьому світі, звучить величезна кількість недостойних і гордовитих виразів щодо тих осіб, які хочуть матеріально підтримати відновлення собору Паризької Богоматері, який кілька днів тому постраждав в результаті пожежі", - зазначив архієпископ.

За його словами, католиків публічно ображають за те, що вони залишаються прихильниками цінностей, які випливають з віри і природного права.

"Це означає, що ти належиш до консерваторів, є ворогом політкоректності, фашистом, противником Всесвітньої організації охорони здоров'я, є гомофобом, який бориться з Картою ЛГБТ", - зазначив архієпископ.

Нагадаємо, король Марокко Мухаммед VI розпорядився виділити гроші на відновлення собору Паризької Богоматері, де в минулий понеділок сталася пожежа.

Українські Національні Новини

Новини Світу