u-polschi-na-budivnitstvi-tragichno-zaginuv-ukrayinets

У Польщі на будівництві трагічно загинув українець

 • 21786 переглядiв

КИЇВ. 28 жовтня. УНН. Під час виконання будівельних робіт у місті Глівіце Сілезького воєводства на півдні Польщі загинув громадянин України. Про це пише УНН з посиланням на пресслужбу Сілезької поліції.

Деталі

Поблизу вулиці Цесельської в Глівіце-Остропі в глибокому та великому розкопі провалився грунт, де працював українець. Пожежна команда розпочала розкопувати людину ручним обладнанням, оскільки використання важкої техніки в таких ситуаціях неможливе.

Щоб знайти чоловіка, на допомогу приїхала спеціалізована рятувальна група Державної пожежної охорони. Під час виконання робіт весь час існувала загроза подальших зсувів.

Працівником виявився 33-річний громадянин України, який тимчасово проживає в Забже. Лікар на місці констатував його смерть.

Поліція, прокуратура та Національна інспекція праці тепер пояснять причини та обставини нещасного випадку, а також формально-юридичні аспекти працевлаштування працівника, у тому числі виконання роботодавцем зобов’язань у сфері професійного навчання та професійної підготовки.

Нагадаємо

У польській Нижній Сілезії загинуло чотири людини через негоду. Серед загиблих 43-річний громадянин України.

Українські Національні Новини

Новини Світу