u-polschi-na-plyazhi-znayshli-rosiyski-raketi

У Польщі на пляжі знайшли російські ракети

 • 15156 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. Протягом кількох днів щонайменше у трьох місцях на польських пляжах знаходили сигнальні ракети з підводних човнів російського виробництва. Були знайдені сигнальні ракети КСП. Їх також називають сигнальними буями і походять вони з підводного човна класу "Кіло". Про це повідомляє УНН з посиланням на RMF24.

Військові припускають, що росіяни могли використати ракети на морському полігоні в Балтійському морі під час навчань.
Відомо, що клас "Кіло" - російський підводний човен, але росіяни випускають такі судна не тільки для своїх потреб, але й для експортних цілей.

У польському флоті не беруться сказати, коли були використані ракети, оскільки після вистрілювання вони тривалий час лишаються на поверхні води і можуть тижнями дрейфувати у морі.

Як повідомляв УНН, спільна слідча група (JIT) з розслідування катастрофи рейса MH17 визначила, що літак був збитий самохідною установкою "Бук", що належить 53-й бригаді з міста Курська в Російській Федерації.

Літак компанії Malaysia Airlines рейсу MH17 був збитий на сході України 17 липня 2014 року. В авіакатастрофі загинули всі 298 осіб, які були на борту. П'ять країн домовилися про кримінальне переслідування винних у катастрофі MH17.

Українські Національні Новини

Новини Світу