u-polschi-stalasya-dtp-z-ukrayintsyami-zaginulo-dvoye-gromadyan-u-mzs-povidomili-podrobitsi

У Польщі сталася ДТП з українцями, загинуло двоє громадян. У МЗС повідомили подробиці

 • 27959 переглядiв

КИЇВ. 9 листопада. УНН. У вівторок, 9 листопада, у польському місті Ханьча сталася ДТП з мікроавтобусом, в якому перебували українці. У результаті загинуло двоє громадян, ще двоє госпіталізовані. Українські консули взаємодіють із польською поліцією задля з‘ясування обставин ДТП, повідомив УНН речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко.

Цитата:

“Генеральне консульство України в Кракові вже надає консульську допомогу українцям, які 9 листопада потрапили в дорожньо-транспортну пригоду в польському місті Ханьча. Як відомо, внаслідок зіткнення автомобіля загинули двоє громадян. Інші двоє отримали травми, зараз вони госпіталізовані, їм надається необхідна медична допомога”, - повідомив Ніколенко.

Деталі

За словами дипломата, українські консули наразі взаємодіють із польською поліцією задля з‘ясування обставин ДТП, контролюють процес лікування постраждалих та підтримують зв‘язок із їхніми родичами, готують репатріацію тіл загиблих.

Додамо

Раніше сьогодні польські ЗМІ повідомили про те, що мікроавтобус з українськими номерам злетів з дороги і врізався в дерево. Зазначалось, що в результаті загинуло двоє людей: 25-річна жінка та 24-річний чоловік, обидва - громадяни України.

Повідомлялось також, що 25-річного водія та 35-річного пасажира мікроавтобуса госпіталізували у тяжкому стані.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП