u-polshchi-pid-chas-vtechi-vid-politsii-zahynuv-ukrainets

У Польщі під час втечі від поліції загинув українець

 • 29104 переглядiв

18-річний громадянин України помер у лікарні після того, як на великій швидкості врізався у придорожній стовп, намагаючись втекти від поліції в Ополе, Польща.

У ніч на п’ятницю 18-річний громадянин України, намагався втекти від поліції і на величезній швидкості в'їхав у придорожній стовп. Чоловік помер у лікарні. Про це пише Wnp.pl з посиланням на пресслужбу Головного управління поліції в польському Ополе, передає УНН.

Деталі

Як зазначає видання, у четвер поліцейський патруль помітив автомобіль, який рухався нерівномірно. Офіцери світловими знаками закликали водія зупинитися, але він продовжив рух у напрямку центру польського міста Ополе.

"Поліцейські викликали підкріплення. Дорога була перекрита на вулиці Будовланич в Ополе, але водій уникнув поліцейської машини, розігнав машину приблизно до 200 км/год і врізався в придорожній стовп. Постраждалого доставили до лікарні, де, незважаючи на зусилля лікарів, він помер. Поліція встановлює обставини події та причини поведінки водія", - пише видання.

Нагадаємо

В Ужгороді затримали водія BMW, який небезпечно маневрував на дорозі, та кинувся на поліцейського через зауваження. За напад на правоохоронця йому загрожує до 5 років ув’язнення. Крім того, на чоловіка складуть адмінпротокол про порушення ПДР.