u-poltavi-spiymali-pyanogo-vodiya-vmist-alkogolyu-u-krovi-perevischuvav-normu-v-ponad-21-raz

У Полтаві спіймали п'яного водія: вміст алкоголю у крові перевищував норму в понад 21 раз

 • 9148 переглядiв

КИЇВ. 27 серпня. УНН. Патрульні поліцейські Полтави зупинили водія, вміст алкоголю у крові якого перевищував допустиму норму в понад 21 раз. Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції, передає УНН.

"26 серпня, близько 20:00 під час оформлення ДТП з потерпілим на вулиці Сакко патрульні, допомагаючи слідчим, зупинили автомобіль ВАЗ-2105, аби залучити водія у якості свідка. У чоловіка за кермом охоронці порядку помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння - нечітка мова, запах алкоголю з порожнини рота, тремтіння пальців рук. Водій погодився на пропозицію патрульних пройти перевірку на алкотестері. Результат тесту на стан сп’яніння показав позитивний результат - 4,32 проміле алкоголю, що в понад 21 раз перевищує допустиму норму", - йдеться в повідомленні.

Крім того, 41-річний правопорушник не мав при собі водійського посвідчення. Патрульні склали на чоловіка адміністративні матеріали за ч.1. ст.130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння) та ч.1 ст.126 (Керування без відповідних документів) КУпАП.

"Водія від керування транспортним засобом відсторонили. Право на керування автомобілем ВАЗ-2105 передали тверезому водієві", - додали в поліції.

Нагадаємо, п'яний водій у Харкові зіткнувся з двома автомобілями, з парканом, а потім виїхав на узбіччя. Алкотестер показав, що вміст алкоголю в крові чоловіка перевищував допустиму норму у 12 разів

Українські Національні Новини

Кримінал та НП