u-poltavi-zatrimali-cholovika-za-sprobu-vtechi-z-zali-sudu

У Полтаві чоловік намагався втекти з зали суду

 • 8936 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. У Полтаві підозрюваний намагався втекти з зали суду, його зупинили і передали правоохоронним органам. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресцентр Служби судової охорони.

"Судові охоронці в Полтаві попередили спробу підсудного втекти з приміщення суду після зміни йому запобіжного заходу", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що співробітники Служби судової охорони знали, що підозрюваному у вчиненні низки злочинів можуть змінити запобіжний захід, тому уважно стежили за перебігом судового процесу. Вони помітили, як обвинувачений після завершення розгляду справи вийшов із зали судового засідання та попрямував до виходу. Йому не дозволили покинути будівлю суду.

"До судових охоронців одразу вибігли співробітники суду, які підтвердили правильність дій співробітників Служби судової охорони. Надалі підсудного було передано представникам правоохоронних органів", - додали в повідомленні.

Нагадаємо, військовослужбовця однієї з військових частин ЗСУ, що дислокується на Київщині, засудили до понад трьох років позбавлення волі за втечу зі служби.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП