u-poltavskiy-oblasti-perekinulas-marshrutka-z-pasazhirami-ye-postrazhdali

У Полтавській області перекинулась маршрутка з пасажирами, є постраждалі

 • 18737 переглядiв

КИЇВ. 23 грудня. УНН. На Полтавщині, поблизу села Красне, водій маршрутного таксі Mersedes Sprinter з 15 пасажирами не впорався з керуванням, внаслідок чого з'їхав у кювет та здійснив перекидання, в результаті чого є постраждалі. Про це передає УНН з посиланням відділ комунікації поліції Полтавської області.

"23 грудня на автодорозі "Суми-Ромни-Пирятин" поблизу села Красне водій маршрутного таксі Mersedes Sprinter сполученням "Київ-Суми" не впорався з керуванням, внаслідок чого з'їхав у кювет та здійснив перекидання. Попередньо у салоні перебували 15 осіб, 3 з яких отримали незначні тілесні ушкодження. Останнім надана допомога на місці пригоди. Одну особу доставлено до лікарняного закладу для надання медичної допомоги", - йдеться у повідомленні.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху).

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Встановлюються всі обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди.

Нагадаємо, 22 грудня, на 24 км автомобільної дороги Київ – Обухів сталося дорожньо-транспортна пригода за участю трактора та маршрутного автобусу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП