u-poltavu-i-zaporizhzhya-dostavleno-dityache-kharchuvannya-koko-karitas

У Полтаву і Запоріжжя доставлено дитяче харчування "КОКО" - Карітас

 • 258353 переглядiв

КИЇВ. 13 квітня. УНН. Благодійна організація Карітас Україна повідомила про доставку дитячого харчування "КОКО" потребуючим у Запоріжжі та Полтаві, передає УНН.

Деталі

"Через війну багато дітей опинилися в складних умовах, часто без засобів для існування, тому найбільший виробник та експортер курятини в Україні МХП вирішив передати всю партію дитячого харчування "КОКО" на благодійність", - зазначили в Карітас Україна.

"КОКО" – це новий продукт бренду "Наша Ряба" для дітей віком від 6 міс. до 1,5 років, уточнили в організації.

"Перші партії смачних і натуральних супів-пюре з курки з овочами та гарбузом вже доїхали до Карітас Полтава та Карітас Запоріжжя, де благодійна допомога була передана потребуючим. Дякуємо нашим партнерам за допомогу родинам переселенців з маленькими дітьми! Турбота про інших, єдність і добрі справи – це те, що допоможе Україні вистояти і перемогти", - підсумували в Карітас Україна.

Довідка

Компанія МХП Юрія Косюка разом зі своїм брендом "Наша Ряба" запустили виробництво дитячого харчування "КОКО". Проект готувався задовго до війни, і перші партії мали надійти у продаж, проте в компанії вирішили передати продукцію на благодійні цілі. 

Карітас Україна - член міжнародної конфедерації Caritas Internationalis, благодійна організація Української Греко-Католицької Церкви, яка надає допомогу потребуючим, незалежно від їх віровизнання, національності або соціального статусу.

Українські Національні Новини

Суспільство